Omplaceringar

Nedan kan du se aktuella vuxna hundar som är anmälda till klubben för förmedling. Det åvilar köparen att själv kontrollera alla handlingar gällande hunden.

Om du är intresserad av en omplaceringshund som visas här, kontakta då säljaren direkt på de angivna kontaktuppgifterna.

Du kan också anmäla dig som intresserad av att ta en omplaceringshund. Personer som vill omplacera sin hund kan då kontakta dig om de är intresserade.

Ägare Katarina Hansson 0705-63 41 60 katarina.hansson@gdl.se
Far   Great Corell’s Lelantos
Mor   Chikara’s Standing Royal
Kön tik    
Född 2017-04-10
Allmän info

Vi köpte två tikar ur samma kull. Till en början var de hur goda vänner som helst, men vid ca 6 månaders ålder visade de tydligt att de inte kan komma överens. Förhoppningen var att vi skulle kunna behålla båda, men vi har nu insett att det blir en ohållbar situation. Det bästa för såväl hundarna som för oss, är att omplacera den ena. Efter mycket funderande, har vi bestämt oss för att omplacera Mika som nu är 10 månader – hon är social och vänlig, men blir nafsig när hon är uppspelt. Hon har aldrig visat några aggressioner vare sig mot någon i familjen eller mot människor som kommit på besök. Mika älskar att aktiveras, går gärna långa promenader och springer efter bollar etc. Hon har mycket kvar att lära och behöver en husse/matte som har erfarenhet av stora, tuffa hundar och som har tillräckligt mycket tid över till träning. Jag berättar gärna mer om Mika för den som är intresserad av att ge henne ett nytt, kärleksfullt, hem. Mvh

Förmedlingen av vuxna american akita är en kostnadsfri service tillhandahållen av AAKS. Anmälda hundar som uppfyller villkoren nedan förmedlas via klubbens hemsida. Förmedlingsannonserna publiceras i mån av tid hos webbmastern (i regel inom några dagar).

Krav

Följande krav gäller för att få sin annons publicerad på hemsidan:

  • Hunden skall vara över 9 månader.

Du behöver inte vara medlem i AAKS för att få publicerat en omplaceringsannons.

Anmälan och avanmälan

För att anmäla en hund skickar du ett mail till webmaster med följande uppgifter. Skicka gärna också med 1-2 bilder på hunden.

  • Ditt namn
  • Kontaktuppgifter där eventuella intressenter kan kontakta dig
  • Hundens födelsedatum
  • Fader inkl. eventuella titlar
  • Moder inkl. eventuella titlar
  • Kön
  • Allmän information om och en beskrivning av hunden

Om hunden inte längre är till salu skall den avanmälas till webmaster.