Omplaceringar

Nedan kan du se aktuella vuxna hundar som är anmälda till klubben för förmedling. Det åvilar köparen att själv kontrollera alla handlingar gällande hunden.

Om du är intresserad av en omplaceringshund som visas här, kontakta då säljaren direkt på de angivna kontaktuppgifterna.

Du kan också anmäla dig som intresserad av att ta en omplaceringshund. Personer som vill omplacera sin hund kan då kontakta dig om de är intresserade.

Omplacerare Johan Ottosson, Hundstallet Skåne - johan.o@hundstallet.se
Far   Viva Swartz Head Over Hill
Mor   Viva Swartz Crystal Vision
Kön hane    
Född 2015/09/12
Namn: Viva Swartz Fast n' Loud (kallas för Kaiser) Vi söker Ett hem som vet vad det innebär att ha rasen och gärna som haft rasen tidigare. Ett hem som gillar att ibland göra aktiviteter som spår, godissök, långa skogspromenader med mera. Han är inte en hund som kräver specialaktiviteter varje dag, utan nöjer sig även med vanliga promenader utan att bli understimulerad, så länge han får det där extra ibland. Däremot tycker han att det är väldigt kul att åka på äventyr och hitta på nya saker. Kaiser tycker om att använda sin nos och har provat på blodspår på stallet, detta klarade han med bravur. Om: Kaiser är en hund med integritet, samtidigt som han är en vänlig, mjuk hund. När det är någon han känner bjuder han gärna upp till både lek och gos. Kaiser är mogen för sin ålder och är lugn och stabil. Han kan reagera lite vid hundmöten, men gör även det på ett milt sätt. Är du rätt hem för denna fantastiska hund med massor med potential? Gör en intresseanmälan idag! https://hundstallet.se/hundarna/hundar-for-omplacering-skane/kaiser/

Förmedlingen av vuxna american akita är en kostnadsfri service tillhandahållen av AAKS. Anmälda hundar som uppfyller villkoren nedan förmedlas via klubbens hemsida. Förmedlingsannonserna publiceras i mån av tid hos webbmastern (i regel inom några dagar).

Krav

Följande krav gäller för att få sin annons publicerad på hemsidan:

  • Hunden skall vara över 9 månader.

Du behöver inte vara medlem i AAKS för att få publicerat en omplaceringsannons.

Anmälan och avanmälan

För att anmäla en hund skickar du ett mail till webmaster med följande uppgifter. Skicka gärna också med 1-2 bilder på hunden.

  • Ditt namn
  • Kontaktuppgifter där eventuella intressenter kan kontakta dig
  • Hundens födelsedatum
  • Fader inkl. eventuella titlar
  • Moder inkl. eventuella titlar
  • Kön
  • Allmän information om och en beskrivning av hunden

Om hunden inte längre är till salu skall den avanmälas till webmaster.